Roermond 0475-476933 info@dierx.eu

Beveiliging

Dierx Electroservice biedt hoogwaardige en betaalbare oplossingen voor de beveiliging van woningen of bedrijfspanden. Onze concepten staan garant voor flexibele en professionele systemen.

Enkele voorbeelden van beveiligingssystemen van Dierx Electroservice:

Inbraakbeveiliging;
Men moet een inbraak zo snel mogelijk en accuraat opvolgen. Een alarminstallatie draagt hiertoe bij, waarbij uzelf en een eventuele meldkamer bij inbraak, of een poging daartoe, wordt gealarmeerd.

Videobewakingssystemen;
Zien en gezien worden; zelfs als niemand aanwezig is!
Door middel van live beelden kunt u, waar u ook verblijft, uw woning/bedrijfspand via internet 24 uur per dag in de gaten houden. Daarnaast is het mogelijk om gebeurtenissen in het verleden terug te kijken.

Toegangscontrole;
Letterlijk: controle op toegang tot gebouwen, hotels, parkings, industrie, domeinen, privé-terreinen, etc. Dit aan de hand van onder andere automatische deuren, slagbomen, poorten en badgesystemen.

Dierx Electroservice kan op aanvraag tevens een NCP erkende installatie verzorgen door samenwerking met een lokaal NCP erkend beveiligingsbedrijf.
Wat uw wensen dus ook zijn, Dierx Electroservice verzorgt dit. Zo dragen wij er zorg voor dat ook de beveiliging in uw totaal concept past.

Uw voordeel: één telefoonnummer, één contactpersoon en géén zorgen