Roermond 0475-476933 info@dierx.eu

Woningbouw

Dit kan nieuwbouw of bestaande bouw omvatten waarbij licht ‘plaatsen’ vaak de hoofdzaak is, maar u kunt hierbij ook denken aan alle andere elektrotechnische installaties die moeten worden aangebracht of aangepast in een woning.

Standaard woningbouw:
U gaat een woning bouwen. Dierx Electroservice verzorgt alle aansluitingen conform de norm NEN1010. Zo zorgen wij ervoor dat het concept voldoet aan de minimale eisen van de huidige normen.

Renovatie:
Indien u uw woning gaat renoveren kan uw huidige installatie zo worden aangepast dat deze aan de huidige normen voldoet.

Ook voor kleine werkzaamheden, zoals het bijplaatsen van een stopcontact of het plaatsen van een (buiten)lamp, is Dierx Electroservice uw perfecte partner.

Domotica:
Een specialisatie van Dierx Electroservice binnen de woningbouw, is het installeren van systemen die het wooncomfort verhogen doordat technische elementen in een woning aan elkaar zijn gekoppeld.
Hierbij werkt Dierx Electroservice met de systemen van Moeler, waarbij wij in het bezit zijn van het officiële erkenningscertificaat.
Het grote voordeel van dit systeem is dat men geen breek- en herstelwerkzaamheden heeft.
Daarnaast is het systeem zeer klantvriendelijk en kan het met de juiste adviezen door de eindgebruiker zelf aangepast worden