Roermond 0475-476933 info@dierx.eu

Over Dierx

Dierx Electroservice is opgericht in 2008. Het bedrijf is uitgegroeid naar een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf met een eigen serviceafdeling welke u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar kunt bereiken voor elke storing. Bij onze servicedienst wordt tevens gegarandeerd dat wij binnen 1 uur aanwezig zijn na de melding.

Dierx Electroservice heeft gekozen voor een centrale ligging in Roermond nabij de A73. Tevens vindt u hier ook de showroom waarin u altijd vrijblijvend mag rondkijken.

Dierx Electroservice is een totaal elektrotechnisch installatiebedrijf. Zo zijn wij thuis in elke elektrotechnische installatie voor particulier en klein bedrijf als ook midden en groot bedrijf, data, telecom, beveiliging, toegangscontrole, domotica, verlichtingstechniek en industrie. Lees hier meer over onze diensten.

Graag nodigen wij u uit in een geheel vrijblijvend gesprek. In dit gesprek kunnen wij u overtuigen dat Dierx Electroservice dé partner is voor elke elektrotechnische oplossing die u zoekt.

Ons motto: “Service is geen afdeling, maar bij ons vanzelfsprekend.”